vrachtwagenverzekering

Vrachtwagen verzekeren : zo werkt het

Een vrachtwagen is een kostbaar bezit voor een onderneming waar een goede betaalbare vrachtwagenverzekering bij hoort. Maak nu online een premievergelijking en bekijk wat bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen een goedkope vrachtwagenverzekering kost.

Premie vergelijken loont zich.

Objectief worden de premies met elkaar vergeleken. De offerte voor je vrachtwagenverzekering van je keuze, kun je gewoon online aanvragen. Uiteraard staan wij je ook persoonlijk te woord en helpen je graag verder.

Vaste vrachtwagenchauffeur of wisselende bestuurder.

Bij de vergelijking voor een vrachtwagenverzekering, is het mogelijk om rekening te houden met vrachtwagens met een vaste bestuurder of met wisselende bestuurders. Zo sluit de offerte altijd aan op je situatie. En mocht er een keer schade zijn, dan handelen wij dat snel en duidelijk af, want een schade is al vervelend genoeg.

Dekkingen vrachtwagenverzekering

WA Vrachtwagenverzekering De WA Vrachtwagenverzekering is een basisverzekering en wordt daarom geadviseerd voor vrachtauto’s ouder dan acht jaar. Schade die de eigenaar/bestuurder van de vrachtauto heeft veroorzaakt aan derden wordt vergoed.

WA beperkt casco Vrachtwagenverzekering

De beperkt casco Vrachtautoverzekering wordt geadviseerd voor vrachtauto’s van drie / vier jaar oud tot acht jaar oud. Verzekerd is schade die de eigenaar/bestuurder van de vrachtauto heeft veroorzaakt aan derden + Brand, diefstal, storm, ruitschade

WA Casco Vrachtwagenverzekering

De WA Casco Vrachtwagenverzekering wordt geadviseerd voor vrachtauto’s jonger dan drie / vier jaar. Verzekerd is schade aan derden veroorzaakt door de eigenaar / bestuurder + Brand, diefstal, storm, ruitschade + Botsingen, omslaan, slippen en van de weg raken.

Bereken direct online de premie van uw vrachtwagenverzekering.

Als u de kosten van een vrachtwagenverzekering wilt drukken dan moet u goede afwegingen en vergelijkingen maken. Belangrijk is dat u een premievergelijking maakt tussen de verschillende verzekeringsmaatschappijen en premies en voorwaarden met elkaar vergelijkt. U kunt dan goed voorgelicht een keuze maken en de verzekering kiezen die het beste bij u past. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen kunt u online offertes aanvragen zonder dat u verder ergens aan vast zit.

Direct de weg op!

Wilt u direct de weg op met uw vrachtwagen? Bereken de premie met behulp van de vergelijkingstool op deze pagina en vraag direct een bedrijfsautoverzekering aan. Binnen enkele minuten weet u of de vrachtwagen kan verzekeren. heeft u een e-mail ontvangen van voorlopige dekking of acceptatie? Dan mag u met de vrachtwagen direct de weg op!
vrachtwagenverzekering