quadverzekering

Goedkope Quad verzekering

U wilt graag zorgeloos rijden en vooral niet onnodig teveel betalen. Wij bieden u een uitgebreid pakket van trike en quad verzekering aan, zodat u precies heeft wat u nodig heeft en nooit teveel premie betaald.

Naast de aansprakelijkheidsverzekering, die wettelijk verplicht is (WA verzekering), kunt u kiezen om het casco mee te verzekeren. Dit kunt u doen met een WA en beperkt casco of volledig casco (all risk). Naast de mate van dekking wordt de hoogte van de premie tevens bepaald door het type voertuig, het gebruik en de manier waarop het voertuig is beveiligd.

Zonder zorgen de weg op met uw quad? Net als bij een auto is het verplicht om een quad verzekering af te sluiten. Wanneer er schade ontstaat bij het gebruik van de quad vergoedt de verzekering deze schade. Een gerust gevoel!

Online goedkoopste quad verzekering berekenen

Veel mensen denken dat het niet nodig is om hun quad gepast te verzekeren. De meeste eigenaars kiezen dan ook steevast voor de zogenaamde BA-verzekering en spenderen maar weinig aandacht aan de andere soorten quad verzekeringen. Toch kunnen ook deze verzekeringen zeer interessant zijn, vooral wanneer u vaak met uw quad de weg op gaat. Twijfel dus zeker niet om advies te vragen aan uw verzekeraar bij twijfels en verzeker uw quad zo gepast mogelijk!

Trike- en quadverzekering: kies de juiste dekking

Je trike, quad of buggy kun je verzekeren met verschillende soorten dekkingen. Je bent in ieder geval wettelijk verplicht om een WA verzekering te nemen. Hieronder wat meer informatie:

  • WA verzekering: je ben verplicht je motorvoertuig te verzekeren voor Wettelijke Aansprakelijkheid, afgekort de WA dekking. Deze WA dekking voldoet aan de minimale dekkingen, maar dekt alleen de schade die je aan een ander toebrengt.
  • WA + beperkte casco verzekering: met deze verzekering wordt ook de schade als gevolg van een gebeurtenis zoals brand, diefstal, ruitbreuk, storm, hagel en aanrijdingen met dieren vergoed. Het eigen risico varieert tussen de €135,- en €250,- euro. Het voornaamste verschil met de Volledig Casco dekking is dat vandalisme en aanrijdingsschade aan het eigen voertuig zijn uitgesloten.
  • WA + volledig casco verzekering: ook wel All Risk verzekering genoemd. Dekt naast schade aan anderen ook schade aan jouw eigen quad of trike, ook wanneer dit je eigen schuld is.
quad verzekering