verzekering auto berekenen

omwisselen rijbewijs

verzekering auto berekenen                                                               Heeft u vragen?  Bel 0223 - 62 74 23

Autoverzekering berekenen : zo werkt het

Woudagroep.nl heeft zich volledig toegelegd op het zo goed mogelijk aanbieden van internet autoverzekeringen.
Autoverzekering berekenen loont !

Een autoverzekering berekenen is heel makkelijk: na het invullen van slechts enkele gegevens ziet u direct wat voor u de 4 beste autoverzekeirngen zijn die u direct bij ons kunt afsluiten.
Zo gemakkelijk is het om een verzekering voor uw auto te vergelijken en af te sluiten bij Woudagroep.nl ( onderdeel van Autoverzekeraar.nl )

Verzekering auto berekenen

U wilt toch ook zorgeloos achter het stuur zitten en met de beste autoverzekering ?
Zoek niet verder met de autoverzekering van Autoverzekeraar / Woudagroep.nl bent u optimaal verzekerd.

verzekering auto berekenenEn mocht er een keer schade zijn, dan handelen wij dat snel en duidelijk af, want een schade is al vervelend genoeg.

Hulp nodig ?

Bel ons

0223 – 62 74 23 , wij helpen u graag !

Autoverzekering welke dekking moet u kiezen

De premie van auto verzekeringen hangt af van verschillende factoren. Zo is jouw leeftijd van belang, maar ook type en gewicht van de auto en de regio waar je woont. Ook eventuele schadevrije jaren spelen een rol bij het berekenen van de autopremie. Daarnaast is de premie van je autoverzekering afhankelijk van de gekozen dekking
Bij een autoverzekering moet u kiezen welke dekking u wilt. ( Iedere autobezitter moet zijn of haar auto minimaal WA verzekeren ). Er zijn er drie:

 • WA ( wettelijke aansprakelijkheid ) De WA-dekking staat voor wettelijk aansprakelijkheid dekking en wordt ook wel aansprakelijkheidsdekking genoemd. De Europese Unie heeft bepaald dat het wettelijk verplicht is minimaal een WA autoverzekering af te sluiten als u een motorvoertuig bezit. De Wet Aansprakelijkheidsverzekeringen Motorrijtuigen (WAM) verplicht de aansprakelijkheidsdekking bij het bezit van een voertuig. Daarnaast verplicht de WAM aan welke minimale eisen de WA-verzekering moet voldoen. In de meeste gevallen volgt de WA-dekking de wettelijke verplichtingen, maar de verzekeraar mag van de wettelijke verplichtingen afwijken. Voorwaarde hiervoor is echter wel dat de benadeelde hierdoor niet gedupeerd mag worden.
 • WA + beperkt casco ( WA plus ). Naast de WA dekking wordt nu ook o.a. brand, diefstal, storm en ruitbreuk vergoed. Denk hierbij aan :
  - Schade die met uw auto aan anderen wordt toegebracht.
  - Schade die met uw gekoppelde aanhangwagen, caravan of vouwwagen aan anderen wordt toegebracht.
  - Schade door of met uw verzekerde auto aan een andere auto van uzelf als deze schade niet ergens anders is verzekerd.
  - Schade toegebracht aan anderen door zaken die van uw auto vallen.
  - Schade aan uw auto door: • Brand, explosies, storm en natuurgeweld.
  - Kortsluiting in de auto.
  - Botsing met vogels en loslopende dieren.
  - (Poging tot) diefstal, oplichting of verduistering.
  - (Poging tot) joyriding, inbraak of vandalisme.
  - Schade aan autoruiten niet veroorzaakt door andere schade aan uw auto
  Schade aan uw eigen die u zelf heeft veroorzaakt wordt niet vergoed.
 • WA + volledig casco ( All Risk ). De autoverzekering met volledig cascodekking is de meest volledige. In aanvulling op de autoverzekering met beperkt cascodekking dekt deze verzekering ook schade aan uw eigen voertuig door botsen, omslaan, slippen, van de weg raken of anderszins veroorzaakte schade.

autoverzekering berekenen

Ongevallenverzekering voor inzittenden

Met een Ongevallen Inzittendenverzekering zorg je ervoor dat er een uitkering wordt gedaan wanneer de inzittenden die je met je auto vervoert onverhoopt bij een verkeersongeval gewond raken of overlijden. Je kunt kiezen uit verschillende combinaties van vaste uitkeringen voor blijvende invaliditeit en voor overlijden.

Schadeverzekering voor inzittenden auto

Met een Schadeverzekering voor Inzittenden (SVI) verzeker je de letselschade en de schade aan de spullen van de inzittenden die je met je auto vervoert. Zo zijn ook jouw inzittende goed verzekerd wanneer je onverhoopt bij een verkeersongeval betrokken raken. Je kunt er voor kiezen om de SVI voor € 500.000,- of voor € 1.000.000,- af te sluiten.

Rechtsbijstandverzekering

Een verhaalrechtsbijstand verzekering geeft je juridische hulp bij het verhalen van geleden verkeersschade. De uitgebreide rechtsbijstandverzekering voor automobilisten biedt daarnaast ook hulp bij juridische kwesties bij het gebruik of het bezit van een auto. O

Pechhulp binnen Nederland of Europa

De pechhulp dekking zorgt ervoor dat je bij pech onderweg wordt geholpen en zo snel mogelijk weer mobiel bent. De pechhulp dekking kun je afsluiten voor Nederland of voor binnen heel Europa. Ga je regelmatig over de grens of op vakantie met de auto? Verzeker dan pechhulp voor heel Europa!