caravanverzekering

In de meeste basispakketten van een caravanverzekering is schade door diefstal, brand en storm standaard verzekerd. De schade wordt vaak wel anders beoordeeld en uitgekeerd. Zo is een nieuwe caravan (tot maximaal 7 jaar) in veel gevallen de nieuwwaarde gedekt als de caravan total loss wordt verklaard. Heb je een occasion caravan? Dan moet je goed opletten hoe de schade precies wordt vergoed bij elke caravanverzekering.

Caravanverzekering vergelijken

Nu uw verzekering vergelijken  is de perfecte oplossing voor zowel sta- en toercaravans als vouwwagens. Bepaald geen overbodige luxe! De personenautoverzekering dekt namelijk alleen het WA-risico van een aangekoppelde caravan maar biedt geen dekking voor diefstal, stormschade of beschadiging van uw caravan. Verzeker u van een zorgeloze vakantie met de Caravanverzekering van Woudagroep.nl.

Dekking caravanverzekering

Het vergelijken van een caravanverzekering moet je niet alleen op prijs doen. Kijk ook goed naar de dekking en de bijbehorende service. Tijdens je vakantie pech krijgen met je caravan kan je hele vakantie verpesten. Goede service kan hierbij veel leed verzachten.

Wa beperkt casco

In de meeste basispakketten is schade door diefstal, brand en storm standaard verzekerd. De schade wordt vaak wel anders beoordeeld en uitgekeerd. Zo is een nieuwe caravan (tot maximaal 7 jaar) in veel gevallen de nieuwwaarde gedekt als de caravan total loss wordt verklaard. Heb je een occasion caravan? Dan moet je goed opletten hoe de schade precies wordt vergoed.

Wa volledig casco

Wil je een zo compleet mogelijke dekking voor je caravan? Dan kun je bij het  vergelijken zien welke dekkingen er precies mogelijk zijn. Een All Risk dekking is vaak aan te raden bij jonge caravans (tot 5 jaar oud). Zo kun je je caravanverzekering uitbreiden met dekking tegen ongelukken, aansprakelijkheid en hagelschade. De aanvullende dekkingen kun je gemakkelijk bij het online afsluiten kiezen.

Meer informatie vind je bij alles over verzekeren

caravanverzekering