goedkope camperverzekering

Goedkope camperverzekering

Een camper of een kampeerauto is een kostbaar bezit. Een bezit dat een camperverzekering nodig heeft om zorgeloos op reis te kunnen gaan. Er zijn in principe drie verschillende dekkingen beschikbaar voor de kampeerauto, waarbij er ook via een aanvulling ook andere risico’s kunnen worden afgedekt. Bij de keuze voor een basisdekking kan er altijd rekening worden gehouden met de leeftijd van de camper.

U bent zuinig op uw camper, dus verzekert u hem goed. Maar dan wel zo voordelig mogelijk. Want uw geld gebruikt u liever om vakantie te vieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een goede én goedkope camperverzekering.

Uitbreidingen camperverzekering

Uitbreidingen

U kunt uw Camperverzekering volledig aanpassen aan uw wensen en eisen. U bepaalt zelf welke uitbreidingen u nodig heeft. Bedenk daarom goed wat u belangrijk vindt voor uw camper of uzelf. Dan hebben wij een uitbreiding die bij uw situatie past.

Inboedel
Met deze uitbreiding verzekert u de spullen in uw camper tegen dezelfde risico’s als uw camper zelf. Denk bijvoorbeeld aan schade of diefstal. Ook zonnecollectoren, fietsen en camper onderdelen zien wij als inboedel.

(Zonne)luifel
Stel dat uw luifel nog uitstaat tijdens een flinke storm. Dan bestaat de kans dat hij beschadigd raakt. Met deze uitbreiding verzekert u uw luifel tegen dezelfde risico’s als uw camper. Deze uitbreiding kunt u niet afsluiten als u alleen de WA-verzekering heeft gekozen.

Inzittenden
Verkeersongelukken komen helaas vrij vaak voor. Als u een aanrijding krijgt met uw camper, hopen wij van harte dat u met de schrik vrijkomt. Mocht u of een van uw passagiers toch iets overkomen, dan bent u daar met deze uitbreiding voor verzekerd. Als u een verkeersongeluk krijgt, vergoeden wij de schade aan personen en persoonlijke bezittingen.

Rechtsbijstand
In het verkeer kunt u terechtkomen in een ruzie of conflict. Bijvoorbeeld omdat iemand tegen uw camper is aangereden en de schade niet wil vergoeden. Met deze uitbreiding ontvangt u de juridische bijstand die u nodig heeft om de schadekosten te verhalen.

camperverzekering