Verzekeringen

Premies vergelijken

In het onderstaande overzicht treft u het aanbod van A.Wouda Assurantiën groep aan. Heeft u een vraag over een van de verzekeringen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon : 0223 – 62 74 23.

Verzekeringen vergelijken

Wij helpen consumenten onafhankelijk met verzekeringen vergelijken en afsluiten. Wij maken het verzekeren voor u overzichtelijk. In een paar klikken de goedkoopste verzekering aanvragen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Alle verzekeringen op onze website kunnen gemakkelijk online afgesloten worden.

Wat is een verzekering?

Een verzekering of assurantie is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en een verzekeringnemer. Met een verzekering poogt de verzekeringnemer de financiële gevolgen van een risico af te dekken die hij zelf niet kan of wil dragen. Verzekeringen worden vanuit de wet onderverdeeld in twee soorten: schadeverzekeringen en sommenverzekeringen.

Schadeverzekering

Een schadeverzekering is een verzekering waarbij de strekking is het vermogen van de verzekeringnemer te beschermen. Dit vermogen kan bijvoorbeeld worden aangetast door beschadigd raken of verloren gaan van bezit of door aan derden veroorzaakte schade, waarvoor men wettelijk aansprakelijk is. De meeste verzekeringen zijn schadeverzekeringen.   Enkele voorbeelden van schadeverzekeringen: autoverzekering inboedelverzekering opstalverzekering aansprakelijkheidsverzekering Wij zoeken continu naar de beste aanbiedingen om u op weg te helpen bij het maken van een goede keuze. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u de meest actuele aanbiedingen en voordelen te zien krijgt. Uw verzekeringen vergelijken kent vele voordelen, wij zorgen ervoor dat u hiervan op de hoogte bent! We streven ernaar u te helpen met het maken van een geïnformeerde keuze zodat u met zekerheid uw verzekering kunt afsluiten en daar bovenop ook nog uw premie kunt verlagen.
verzekeringen