Taxiverzekering

Offerteformulier taxiverzekering

//
zonder dit IBAN rekeningnummer kan geen offerte worden afgegeven. Dit is echter geen machtiging ! Er wordt niets afgeschreven en bij geen doorgang van de verzekering vernietigd.
Autoverzekeraar / Woudagroep.nl   W. Barentszstraat 47-49   1782 WC   Den Helder   Telefoon : 0223 – 62 74 23

taxiverzekering

Bij ons kunt u uw taxiverzekering vergelijken en afsluiten. Bij Taxiverzekeraar staat maatwerk centraal.

Persoonlijk contact met onze klanten zorgt ervoor dat wij een pakket aan verzekeringen kunnen bieden dat naadloos aansluit op de praktijk.

Er veel veranderd in 2019 met betrekking tot de taxi premie.

Wij helpen u graag verder! Uiteraard kunt u een taxi afsluiten via onze website. Echter indien u meer prijs stelt op een onafhankelijk advies tijdens een persoonlijk gesprek, neem dan snel contact met ons op!

taxiverzekering

Taxi verzekeren

Veel verzekeringsmaatschappijen verzekeren een taxi niet dan wel tegen hoge premies. Wij hebben een speciaal tarief alleen voor de taxi voor ondernemers die niet meer dan 5 taxi ‘s in het bezit hebben.

Hierdoor is de premie zeer scherp ten opzichte van andere verzekeraars. Een taxiverzekering kan dus tegen een lage premie. Onze taxiverzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland.

Let op: bij schadevrije jaren dat dit de schadevrije jaren betreft die uw vorige verzekeraar in het centrale systeem Roy-data heeft vermeld. Indien dit een extra taxi is dient u 0 schadevrije jaren in te vullen.

Tevens kunnen er per maatschappij eisen worden gesteld aan de diefstalsystemen.

Voor de inzittenden en bestuurder van uw auto wijzen wij u wel op de mogelijkheid op het sluiten van een extra schadeverzekering inzittenden. Deze verzekering keert naast een uitkering bij blijvende invaliditeit ook overige niet gedekte medische kosten uit.

Op het moment dat uw verzekering definitief door de verzekeraar is geaccepteerd wordt de dekking definitief en ontvangt u hierover bericht van ons.

Normaliter heeft u dezelfde dag , maar zeker binnen 24 uur een bericht of uw verzekering is geaccepteerd.

Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie.

Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.