autoverzekering geweigerd

autoverzekering geweigerd ?

Een auto verzekeren is niet altijd even eenvoudig. Of het nu gaat om afwijzing op basis van de gestelde gezondheidsvragen of door gebeurtenissen uit het verleden. U wilt zich gewoon verzekeren.

Toch uw autoverzekering geweigerd ? Uiteraard kan niet elke aanvraag worden omgezet naar een autoverzekering.

Wij bieden de mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten. Via verzekeraar Rialto kunnen wij een aanbieding doen. Rialto is dé verzekeraar voor bijzondere risico’s. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon – kan dat wel

autoverzekering geroyeerd

Is uw aanvraag voor een autoverzekering geweigerd door een verzekeringsmaatschappij?

Dat kan als je bijvoorbeeld heel jong bent en een dure sportauto hebt. Of als u de laatste tijd teveel schade hebt gehad..

Autoverzekering geweigerd omdat u bijvoorbeeld…

  • Bent aangehouden omdat u teveel gedronken heeft
  • een slecht betalingsgedrag heeft gehad
  • in het verleden met justitie in aanraking bent geweest
  • relatief jong een auto wenst te verzekeren
  • relatief veel bij schades bent betrokken ( negatieve schadevrije jaren )
  • bij een andere verzekeraar bent geweigerd of niet word geaccepteerd

Autoverzekeraar.nl verzekerd u wel !

autoverzekering CIS

Als u een autoverzekering aanvraagt, of als u een schade aanmeldt bij een verzekeraar, kunt u te maken krijgen met de Stichting CIS, het zogenaamde Centraal Informatie Systeem. Het volgende artikel geeft u meer informatie over het CIS.

Wanneer CIS

U kunt te maken krijgen met de Stichting CIS als u een autoverzekering aanvraagt of als u een schade meldt bij een verzekeraar. Als u bij het CIS geregistreerd staat, kan uw verzekeringsmaatschappij besluiten daar gevolgen aan te verbinden.

Het CIS behartigt de gemeenschappelijke belangen van de deelnemende verzekeraars bij het voorkomen en bestrijden van verzekeringsfraude. Ook beheert het CIS het Fraude en Informatiesysteem Holland (FISH), waarmee verzekeraars onderling informatie uitwisselen. Alle in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen en hun gevolmachtigden kunnen deelnemen aan deze centrale databank. Stichting CIS bestaat sinds 1985.

Bewaarde gegevens

Het CIS bewaart zes soorten gegevens: schademeldingen, gegevens rond onverzekerde auto met schade, opzeggingen van polis(sen) door de verzekeringsmaatschappij, malus-posities, ontzeggingen van de rijbevoegdheid, en speciale meldingen (de zogenoemde zwarte lijst).