rialto verzekeringen

rialto verzekeringen

Rialto verzekeringen

Rialto Verzekeringen is ooit speciaal opgericht voor mensen die elders niet terecht kunnen. Een verzekeringsmaatschappij hoeft niet iedereen te accepteren.

In de meeste gevallen kunnen wij toch een verzekering aanbieden. Al zult u wel rekening moeten houden met een hogere premie dan u gewend bent.

Rialto werkt uitsluitend met tussenpersonen. U kunt dus niet zelf direct bij Rialto een offerte aanvragen. Wij , uw tussenpersoon – kan dat wel

Vereende Verzekering

In Nederland rijden meer dan 12 miljoen auto’s. Maar ook, tractors, quads, en andere bijzondere voertuigen. Het is belangrijk dat u uw vervoermiddel goed verzekert.
Bij Rialto Verzekeringen bent u altijd aan het juiste adres.
Rialto verzekert in principe bijna iedereen.
Ook als andere maatschappijen u niet willen verzekeren omdat u in korte tijd heel veel schaden heeft gehad, uw premie niet heeft betaald of een strafrechtelijk verleden of rijontzegging heeft gehad .

rialto verzekeringenHoe zorgen wij voor een motorrijtuigenverzekering op maat voor u?

Rialto Verzekeringen ( nu dus Vereende Verzekeringen ) heeft ruimere acceptatienormen dan andere verzekeraars. Bij ons kunt u wel een Vereende verzekering afsluiten, waar anderen dat niet doen. Daarbij bieden wij u altijd een verzekering op maat. Uw oplossing zal altijd niet de goedkoopste zijn. Maar u bent wél goed geholpen – én goed verzekerd!

 

 

In Nederland rijden meer dan 12 miljoen auto’s. Maar ook, tractors, quads, en andere bijzondere voertuigen. Het is belangrijk dat u uw vervoermiddel goed verzekert. Bij Rialto Verzekeringen bent u altijd aan het juiste adres. Rialto verzekert in principe bijna iedereen. Ook als andere maatschappijen u niet willen verzekeren omdat u in korte tijd heel veel schaden heeft gehad, uw premie niet heeft betaald of een strafrechtelijk verleden heeft.

Waarvoor bent u verzekerd bij de Vereende?

Met een Rialto autoverzekering heeft u altijd een WA-dekking. Dit is de wettelijk verplichte verzekering van uw aansprakelijkheid als automobilist.

Deze dekking kunt u meestal uitbreiden met:

  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering of verhaalrechtsbijstand verzekering
  • (Beperkte) cascodekking. Dan verzekert u schade aan uw eigen auto mee

Komt u er niet uit bel ons op : 0223 - 62 74 23

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar!