Rijschool verzekering

  Rijschool verzekering

  Bij een Rijschool verzekering hebben wij vele mogelijkheden voor u. Wij nemen met verschillende bij maatschappijen contact op om offertes op te vragen.

  BEL ONS : 0223 – 627 423

  Op het moment dat uw lesauto verzekering definitief door de verzekeraar is geaccepteerd wordt de dekking definitief en ontvangt u hierover bericht van ons.
  Normaliter heeft u dezelfde dag , maar zeker binnen 24 uur een bericht of uw verzekering is geaccepteerd.

  Als wij u geen voorlopige dekking kunnen verlenen, bent u niet direct verzekerd. U dient in dat geval te wachten op ons definitieve bericht van acceptatie. Dit bericht ontvangt u doorgaans binnen enkele uren via e-mail.

  onze rijschool verzekering

  Bij onze rijschool verzekering staat maatwerk altijd centraal. Persoonlijk contact met onze klanten zorgt ervoor dat wij een pakket aan verzekeringen kunnen bieden dat naadloos aansluit op de praktijk,  uw lesauto verzekeren met een gerust hart!

  Lesauto verzekeren

  U stelt hoge eisen aan uw lesauto verzekering. U wilt immers zorgeloos autorijden. In dat geval is het goed om te weten dat onze les auto verzekering helemaal is afgestemd op de specifieke eisen van de rijschoolhouder.

  Ruime dekkingen

  Bij de Woudagroep.nl kunt u uw rijschool en lesauto verzekeren met standaard zeer ruime dekkingen en een unieke schadeservice. Hebt u schade, dan kunt u direct online uw schade melden.

  Aanvullende autoverzekering lesauto nodig?

  Naast de dekking en vervangend vervoer, zijn ook eventuele aanvullende verzekeringen van belang voor een lesauto. Om ervoor te zorgen dat je leerlingen tijdens de rijles goed verzekerd zijn, kun je bijvoorbeeld een schadeverzekering inzittenden (SVI) afsluiten bovenop je autoverzekering. De SVI dekt letsel- en zaakschade voor je inzittenden bij een ongeval. Je kunt ook kiezen voor een ongevallenverzekering inzittenden (OVI), maar deze keert alleen een van te voren afgesproken bedrag uit in geval van blijvende invaliditeit of overlijden van de inzittenden.

  rijschool verzekering