Unigarant autoverzekering

Unigarant autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen biedt Unigarant autoverzekering aan (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk).

erzekeringsbedrijf, actief op het gebied van de Unigarant autoverzekering en van reis- en fietsverzekeringen.

In 1972 opgericht, volledige dochter van de ANWB.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen en biedt werk aan zo’n 400 werknemers. Daarmee is het een van de grootste werkgevers in Zuidwest-Drenthe. Aan de basis van de groei van het bedrijf staat directeur R.A.F. Kamphuis.

De visie wordt gevormd door vier verschillende componenten:

• Hoger doel: wij helpen u gegarandeerd goed verder.
• Gewaagd doel: in 2015 de beste hulpverlener bij schade en pech.
• Kernwaarden: helpen, origineel, no-nonsense en gedreven.
• Kernkwaliteiten: eigenzinnig ondernemerschap, procesgemak en passie voor onze distributiepartners en hun markt.

Unigarant Verzekeringen

Unigarant werkt samen met tussenpersonen , zoals de Woudagroep.nl via Voogd en Voogd met de Unigarant autoverzekering , en partners waardoor ze voor u de beste service en dienstverlening ontwikkelen.

Hun partners helpen ze gegarandeerd goed verder.  Ze denken mee en faciliteren hen zodat ook zij service en dienstverlening van topkwaliteit aan u kunnen bieden.

Facebook

Unigarant heeft ook een eigen Facebook pagina. Op deze pagina geven zij u een blik achter de schermen bij Unigarant autoverzekering. Ze houden u ook op de hoogte van het laatste nieuws rondom Unigarant. Daarnaast delen ze op een leuke manier ontwikkelingen rondom onze producten en dienstverlening.

Unigarant en UVM Verzekeringsmaatschappij, beide 100% dochter van ANWB, hebben in 2013 een goed resultaat behaald. De combinatie had een totaalresultaat van € 18,4 miljoen (€ 24,5 miljoen in 2012) vóór belastingen en resultaat uit deelnemingen.

De premieomzet waarover Unigarant provisie ontvangt laat een lichte daling zien en is uitgekomen op € 264,3 miljoen (€ 295,1 miljoen in 2012). Dit is het effect van het eerder genomen besluit om afscheid te nemen van minder renderende distributiekanalen, waaronder ook gevolmachtigden. In 2013 had dit een uitgesteld negatief effect op de premieomzet.

Daarnaast is de financiële crisis en de stijging van de assurantiebelasting van invloed. Consumenten kochten minder auto’s, fietsen en boten en daarbij is de verzekeringsbereidheid voor verschillende kernproducten van Unigarant autoverzekering afgenomen. Desondanks is er een goed resultaat behaald.

Unigarant autoverzekering