inshared autoverzekering

Inshared autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen biedt Inshared autoverzekering aan (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk),

InShared is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. en is begin 2010 opgericht. De verzekeraar onderscheidt zich door een jaarbeloning uit te keren als er minder schade wordt geclaimd met de inshared autoverzekering dan klanten hebben gemaakt.

InShared is een initiatief en handelsnaam van Achmea: één van de grootste financiële dienstverleners in Nederland.

Zij verkopen schadeverzekeringen, waaronder de inshared autoverzekering, die ze speciaal voor hun doelgroep (mensen die weinig tot geen schade hebben) ontwikkelen. Daarvan is Achmea Schadeverzekeringen N.V. de verzekeraar en die staat dan ook garant voor de continuïteit van dekkingen en uitkeringen in geval van schade bij de autoverzekeringen.

De jaarbeloning van InShared laat zien hoeveel er aan premie binnenkomt, hoeveel er aan schades is uitgekeerd en wat er dan overblijft. Van dat bedrag gebruiken ze 20% om hun verzekeringsbedrijf te runnen. De rest betalen ze terug aan onze klanten die niets hebben geclaimd op de inshared autoverzekering.

In 2009 werd 8% uitgekeerd, in 2010 6%, in 2011 werd er meer schade uitgekeerd dan er premie was ontvangen op de inshared autoverzekering en was er geen jaarbeloning in dit jaar.

De verzekeraar neemt 20% van de inkomsten om het bedrijf te runnen.

Verzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van InShared en 120 andere autoverzekeringen bij AWouda.nl op premie, voorwaarden en dekking.

Maar liefst 70% kan gemiddeld 250 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!

AWouda.nl biedt de mogelijkheid aanbieders van autoverzekeringen te vergelijken op premie en polisvoorwaarden. Ook kun je via AWouda.nl direct de gewenste goedkope autoverzekering online afsluiten.

inshared autoverzekering