Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd autoverzekering

Op het gebied van autoverzekeringen biedt Delta Lloyd autoverzekering aan (WA, WA beperkt casco en WA volledig casco/all risk)
De Delta Lloyd Groep is een Nederlandse financiële dienstverlener. De Delta Lloyd Groep is actief in Nederland, België en Duitsland en biedt in deze landen voornamelijk verzekeringen en de Delta Lloyd autoverzekering aan.

Tot de Delta Lloyd groep behoren onder meer de verzekeraars Delta Lloyd, Ohra en ABN Amro Verzekeringen, een vermogens- en vastgoedbeheerder en enkele kleinere banken. De Delta Lloyd Groep heeft circa 8% van de Nederlandse verzekeringsmarkt in handen en is daarmee de vijfde verzekeraar van Nederland.

De verzekeraar Delta Lloyd is het grootste onderdeel van de Delta Lloyd Groep. Delta Lloyd biedt de Delta Lloyd autoverzekering en verder meerdere verzekeringen aan via het onafhankelijke intermediair. Delta Lloyd is gevestigd in Amsterdam, Helmond en Arnhem.

Delta Lloyd behaalde in 2009 een premieomzet van circa € 2,5 miljard en heeft ongeveer 2.000 medewerkers.

[/mp_tab][mp_tab id=”538098d933824″ title=”Delta Lloyd” active=”false”]

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, onderdeel van Delta Lloyd Groep, een concern in de financiële dienstverlening.
Het assortiment van Delta Lloyd Groep varieert van Delta Lloyd autoverzekering , spaarproducten tot complexe verzekeringsproducten en financiële planning.

Delta Lloyd is gevestigd in Amsterdam (zakelijke verzekeringen), Arnhem (particuliere verzekeringen) en Den Haag (zorgverzekeringen).

OHRA Levensverzekeringen is een handelsnaam van Delta Lloyd Levensverzekeringen N.V.

Geschiedenis

De voorloper van Delta Lloyd, de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen, is opgericht in 1807. In 1967 ging de Hollandsche Sociëteit van Levensverzekeringen samenwerken met de Amsterdamsche Maatschappij van Levensverzekeringen onder de naam Delta. In 1969 fuseerde Delta met Nedlloyd (officiële naam “Nederlandsche Lloyd”), niet te verwarren met Nedlloyd, tot Delta Lloyd.

In 1999 is Delta Lloyd gefuseerd met Nuts Ohra.

Het concern heet sinds 2002 de Delta Lloyd Groep.
Vergelijke nu de Delta Lloyd autoverzekering

Delta Lloyd autoverzekering