Allsecur autoverzekering

Allsecur autoverzekering

Allianz Nederland is ontstaan in 2003 na het samenvoegen van de verzekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene.

Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Met een marktaandeel van 2% is Allianz Nederland de tiende verzekeraar. De omzet van Allianz Nederland bedroeg in 2012 € 1.178 mln. De winst bedroeg € 92 mln.

Allsecur

Allsecur BV is het nieuwste onderdeel van Allianz. Binnen Nederland is Allsecur begin maart 2008 gestart met de verkoop van de allsecur autoverzekering.

Allsecur is een aanbieder voor autoverzekeringen. Je kunt bij Allsecur een goedkope autoverzekering afsluiten.
Allsecur bestaat sinds 2008 en is onderdeel van Allianz. Een Allsecur autoverzekering betekent dat je als klant vele voordelen hebt.

Zo wordt je contract niet stilzwijgend verlengd en kun je 24 uur per dag contact opnemen met de schadecoach of de hulp onderweg.

De geschiedenis van Allsecur

Het hoofdkantoor van Allsecur staat in Den Bosch. Allsecur is ene onderdeel van Allianz Group. In een aantal andere Europese landen, onder andere merknamen, is Allsecur ook actief op het gebied van de allsecur autoverzekering. Een verzekering sluit je online of telefonisch af. Ook staat deze verzekeraar ingeschreven in het register van Financiële dienstverleners bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Hoe werkt de premieberekening

De werking is erg eenvoudig. U voert uw kenteken in en luttele seconden daarna kunt u de rest van de gegevens invoeren. Ondertussen verschijnen de gegevens van uw huidige auto onder op het scherm.

U dient de volgende gegevens nog in te voeren:

  • postcode
  • geslacht: m/v
  • geboortedatum: dd-mm-jjjj
  • kilometers per jaar: minder dan 15.000, tussen 15.000 en 20.000 of meer dan 20.000 km
  • aantal jaren dat u schadevrij rijdt*

*Het aantal schadevrije jaren is op te vragen bij uw huidige verzekeraar. Het aantal schadevrije jaren wordt door Allsecur autoverzekering automatisch overgenomen van uw oude verzekering bij het afsluiten van een nieuwe verzekering.

Allsecur autoverzekering