autoverzekering vergelijken

Autoverzekering vergelijken

Een autoverzekering vergelijken is tegenwoordig heel eenvoudig en kan je maandelijks een flinke besparing opleveren. De prijzen van autoverzekeringen liggen nogal uiteen bij de verschillende autoverzekeraars.

Vergelijk je autoverzekering direct met onze speciaal hiervoor ontwikkelde vergelijkingssoftware en je kunt direct de gewenste autoverzekering afsluiten.

Op basis van uw kenteken, postcode, het aantal schadevrije jaren en het aantal te rijden kilometers per jaar vergelijkt u in een keer meerdere autoverzekeraars.

De hoogte van je premie bestaat uit allerlei factoren. Naast het type auto is ook het gewicht van de auto van belang. Daarnaast wordt de premie beïnvloed door zaken als het aantal kilometers dat je per jaar rijdt, je woonplaats, leeftijd en de soort beveiliging op je auto.

Naast de premie kunt u ook de voorwaarden van de verschillende autoverzekeraars met elkaar vergelijken voor een weloverwogen keuze. U kunt meerdere autoverzekeraars naast elkaar plaatsen, zo ziet u direct de verschillen binnen de voorwaarden.

Het is dan ook vaak zeer lucratief om over te stappen naar een voordeliger verzekering.

Direct dekking

Het is mogelijk om direct dekking te krijgen en kun je binnen 5 minuten goed verzekerd de weg op!

Premie check ieder jaar

Ben je éénmaal klant bij ons?
We vergelijken elk jaar je autoverzekering opnieuw. Zo weet je zeker dat je niet teveel premie voor de autoverzekering betaalt.

Hulp nodig ?

Heb je vragen over je autoverzekering? neem dan contact met ons op , onze adviseurs beantwoorden graag je vragen.

WA-verzekering

Een WA-verzekering dekt alleen de schade die door u met uw motorrijtuig veroorzaakt wordt en waar u zodoende aansprakelijk voor bent. Daarnaast wordt schade aan andere personen in uw motorrijtuig gedekt.
Dit type verzekering is wettelijk verplicht voor elke autobezitter en vormt daarmee de basis.Het maakt niet uit wie er in de auto zit op het moment van het veroorzaken van schade, omdat een WA verzekering gebonden is aan de auto en niet aan de persoon.

WA + beperkt cascoverzekering

Deze verzekeringsvorm die ook wel de WA-plusverzekering wordt genoemd dekt het risico van aansprakelijkheid en schade aan het motorrijtuig van bepaalde oorzaken. De schade aan het eigen voertuig dient veroorzaakt te zijn door diefstal, weersomstandigheden of brand en niet door eigen toedoen.

WA + volledig casco

Deze autoverzekering, vaak ook all-riskverzekering genoemd, geeft de meest uitgebreide dekking van de genoemde drie soorten. De schade die u veroorzaakt aan anderen én de schade aan uw motorrijtuig wordt vergoed. Dit is verreweg de meest uitgebreide manier om uw auto te verzekeren.

Aanvullende dekkingen

Ongevallen verzekering inzittenden Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,– bij overlijden en € 15000,– bij invaliditeit.

Rechtsbijstand Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Pechhulp Met pechhulp verzeker je hulpverlening in geval van pech.

autoverzekering vergelijken