Hyundai autoverzekering

Hyundai autoverzekering

Hyundai Motor Company is een autofabrikant uit Zuid-Korea. In dat land werden in 1967 onder de naam Hyundai auto’s geassembleerd van het merk Ford.

Later ontstond een geheel eigen modellenbeleid. Hyundai Motor Company nam in 1998 Koreaanse concurrent Kia over. Tegenwoordig vormen ze samen de Hyundai Kia Automotive Group.

Tot 2003 nam Hyundai deel aan het World Rally Championship met de Hyundai Accent WRC. Vanwege financiële problemen en een conflict met het bedrijf dat verantwoordelijk was voor de afstelling van de auto, werd eind 2003 besloten de stekker uit dit project te trekken.

Hyundai rijders

Speciaal voor Hyundai-rijders hebben wij een Hyundai autoverzekering met gunstige voorwaarden en een scherpe premie. Wij kunnen u direct uitrekenen hoeveel premie u kwijt bent voor uw Hyundai autoverzekering.

Wij bieden de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Bespaar nu fors op uw Hyundai autoverzekering.

Uw Hyundai autoverzekering  vergelijken is heel makkelijk : na het invullen van slechts zes vragen ziet u direct wat voor u de vier beste autoverzekering deals zijn die u direct bij Woudagroep.nl kunt afsluiten. U kunt geheel naar eigen inzicht de polis samenstellen.

Hyundai Motor Europe

Hyundai ’s Europese hoofdkantoor (Hyundai Motor Europe) staat in Offenbach Duitsland.

Daar bevinden zich ook een grote eigen designstudio en een omvangrijke afdeling voor onderzoek en ontwikkeling.

De ontwerpers in Europa tekenen hier nieuwe modellen en beslissen mee over de voorstellen van hun collega’s in de andere studio’s van Hyundai. Hyundai beschikt over moderne autofabrieken in Azië, Noord-Amerika en in Europa.

Hyundai autofabrieken

Hyundai beschikt over moderne autofabrieken in Azië, Noord-Amerika en in Europa. Onder de volgende link vindt u meer informatie over Hyundai wereldwijd en Hyundai Europa: Hyundai Internationaal.
Naast de designcentra in Korea, Japan en de Verenigde Staten beschikt Hyundai ook over een Europees centrum voor vormgevers.

Dit Europese Hyundai Design Centrum, dat in Duitsland is gevestigd, krijgt steeds meer aandacht, omdat (wereldwijd) de vraag naar Europese vormgeving toeneemt.

De nieuwe Hyundai i20 is daarvan het meest recente voorbeeld. Deze Hyundai is vrijwel volledig ontworpen en ontwikkeld in het Europese Hyundai Design Centrum in Duitsland, waar overigens ook Nederlanders werkzaam zijn.

Hyundai autoverzekering